Шановні інвестори «Аркади»,

Вашій увазі важливий звіт засідання Дирекції за 14.07.2021 року.

1.💥Вчора на засіданні Дирекції у відповідності до п. 3 Меморандуму було презентовано Графіки та етапність виконання будівельних робіт з добудови будинків та введення в експлуатацію ЖК «Патріотика» та ЖК «Еврика» по кожному з недобудованих будинків (далі – Графіки).

Нижче додаємо офіційно передані представникам кожного ЖК Графіки.

Наразі декілька днів триватиме збір пропозицій конструктивних коригувань до графіків. Перші коригування від Об’єднаного Активу вже були оперативно передані на розгляд і будуть розглянуті та внесені. Дані коригування призведуть до зниження загальних термінів будівництва в обох ЖК. Також, очікуємо від усіх інвесторів пропозиції коригувань, які можуть бути розглянуті.

Найближчими днями відбудеться позачергове зібрання Дирекції для обговорення пропозицій коригувань.

Зауважуємо, що дані Графіки розраховані на надходження від Частки на добудову (10% усіх площ нового ЖК на ж/м Осокорки-Центральні), від дебіторської заборгованості (сплата залишку розстрочок) та від реалізації окремих активів.

Звертаємо увагу, що дані Графіки є базовими та підлягатимуть безумовному і невідкладному коригуванню у разі додаткових надходжень коштів, наприклад, державної підтримки у вигляді викупу кв.м. чи пільгового кредитування.

Незабаром відбудеться офіційна презентація даних Графіків інвесторам.

Також, вчора відбувається зустріч Об’єднаного Активу з інвесторами ЖК «Еврика», за декілька днів Об’єднаний Актив проведе зустріч з інвесторами усіх ЖК (дата та місце зустрічі буде анонсовано додатково).

Стрім зустрічі можна подивитись на нашій сторінці фб: https://www.facebook.com/ArkadaNedobudovi/videos/830104797646802/

2.💥Обговорено питання реалізації дитячих дошкільних навчальних закладів, їх вартості та юридичного шляху продажу.

3.💥Обговорення існування проблеми деструктивної позиції керівництва КНУ імені Тараса Шевченка щодо продовження договору доручення на виконання функцій замовника будівництва ЖК «Еврика» та підпису довіреностей на подання заявок до ДАБІ на введення в екплуатацію будинків №14, 15, 18 ЖК «Еврика».

Закликаємо керівництво КНУ імені Тараса Шевченка зайняти конструктивну позицію та сприяти виконанню Меморандуму від 07.04.2021 року.

4.💥Вчора Північним апеляційним господарським судом за клопотанням ТОВ «Будеволюція» ухвалено призначити експертизу у справі №910/7707/19 про стягнення з Київради коштів у сумі 365 млн грн за збудовану інфраструктуру.

Це велика процесуальна перемога забудовника ТОВ «Будеволюція» після негативного рішення суду першої інстанції.

5.💥Вчора розгляд питання зниження орендної ставки за договорами оренди земельних ділянок ж/м Осокорки-Центральні земельною комісією було відкладено на наступний тиждень.

На наступному тижні відбудеться розгляд даного питання земельною і бюджетними комісіями, а також вже винесене на розгляд сесії Київради.

Від усіх 11 тисяч інвесторів Аркади дякуємо особисто депутату Київради Москалю Денису Денисовичу за ініціативу даного проекту рішення.

Економія від сплати орендної плати за користування даними земельними ділянками є додатковою економією і пришвидшить добудову наших об’єктів.

Також, висловлюємо глибоку неповагу і застерігаємо деяких депутатів, на кшталт Левченка Ю.В., не йти проти інтересів інвесторів Аркади.

На наступному тижні ми обов’язково масово прослідкуємо за порядністю дій депутатів під час голосувань в Київраді. Від забудови даних земельних ділянок цілком і повністю залежить доля наших ЖК.

6.💥Вчора від Громадської організації «Об’єднання інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах» на виконання домовленостей після МЕГА-мітингу 07.07.2021 року було подано звернення до Кабінету Міністрів України, Міжвідомчої робочої групи, Національного банку України та Міністерства фінансів України щодо включення до складу МРГ заступника Міністра фінансів та заступника голови Національного банку України. Текст звернення додаємо нижче.

З повагою, Об’єднаний Актив інвесторів ЖК «Еврика», «Патріотика» та «Патріотика на озерах».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *